Welkom

Proficiat!

U heeft zich zonet ingeschreven bij We Gym Together. Neem alstublieft even de tijd om door deze pagina te scrollen zodat u mee bent met de belangrijkste weetjes en de meest praktische info.

Trainingen

Het schema met de trainingsuren kunt u online terugvinden.

In de schoolvakanties gaan de trainingen in het eerste weekend normaal door. De daaropvolgende weekends gaan de trainingen niet door. Uitzondering hierop vormen de competitiegroepen. De trainingsuren van de competitiegroepen, tijdens de schoolvakanties, zullen door de trainers gecommuniceerd worden.

De trainingen gaan afhankelijk van de groep door in

 

  • Sporthal de Pionier. (Gosserieslaan 6 8940 Wervik).
  • Bassischool Futura (Hellestraat 8940 Wervik)
  • Ter Linde (Tuinwijk 2 Geluwe)
  • Voormalige Jongensschool (Beselarestraat Geluwe)

Gelieve op tijd aanwezig te zijn voor aanvang van de les. Indien uzelf of uw kind verhinderd is, is het voor de lesgever altijd prettig om via een berichtje verwittigd te zijn.

In ons clubreglement vindt u nog extra info omtrent aanwezigheid op trainingen. Lees dit gerust eens na op onze website.

 

Facebook

Wilt u het reilen en zeilen van de club kunnen volgen? Ben je benieuwd naar info rond ons activiteiten of wil je de foto’s en filmpjes zien.

Surf dan zeker naar onze facebookpagina.

 

Kledij

Een shortje met t-shirt is perfect om de turnlessen te volgen. Een turnmaillot (al dan niet met broekje) is zeker een alternatief. Turnpantoffels mogen, maar blote voeten of propere sokken zijn zeker even goed.

Omkleden gebeurt steeds in de kleedkamers. Laat niets van waardevolle voorwerpen achter in de kleedkamers. Uitzondering hierop vormen de kleuters. Onze kleinste gymnasten kunnen zich in de turnzaal omkleden. Gelieve hiervoor de voorziene kapstokken te gebruiken.

Stip alvast volgende data aan in jullie agenda

Wat te doen bij ongeval

Sporten is gezond, maar een ongeval kan altijd voorkomen. Door uw inschrijving bent u extra verzekerd tegen alle medische kosten naar aanleiding van een sportongeval tijdens onze lessen (ook op weg van of naar onze lessen).

Als een ongeval zich toch zou voordoen dan kunt u in het clubreglement de procedure terugvinden waarmee we uw verzekeringsdossier kunnen opstarten.

We Gym Together vzw dankt zijn sponsors voor hun gulle steun

 

Attest mutualiteit

Bij de meeste mutualiteiten krijgt u een tegemoetkoming in het lidgeld van een sportclub. Het attest dat u hiervoor moet indienen wordt na inschrijving automatisch toegestuurd per mail.

U kan het attest na inschrijving ook terugvinden op https://www.gymfed.be/gymdocs. Aanmelden doet u op dezelfde manier als u deed tijdens het inschrijven.

Aanvaardt uw mutualiteit enkel een specifiek attest, neem contact op via info@wgto.be.

 

Heeft u nog vragen ?

Klik door op onze website voor extra informatie.

www.wgto.be

Vindt u ook daar het antwoord niet, laat ons gerust iets weten en we helpen je zo snel als mogelijk.

We Gym Together vzw

Bunderstraat 7

8940 Wervik (Geluwe)

info@wgto.be

0479 61 54 98