Sponsors

Mogen wij ook met jou als sponsor van onze vereniging het gesprek aangaan?!

Neem dan contact op via info@wgto.be

Projectie Evenementen: Projectie van uw logo tijdens onze evenementen*

Infoscherm Cafétaria + Website/Facebook: Projectie van uw logo op het infoscherm in de cafétaria van de Pionier (op zondag), op onze website en op onze Facebookpagina.


Nieuwsbrief: 
Uw logo in de nieuwsbrief (per mail) van onze clubs (+/- 10 keer per jaar per club)


Infoboekje/Folder: 
Uw logo op onze folder verdeeld aan de leerlingen van de scholen en verschillende winkels.


T-Shirt Leden/Trainers: 
Uw logo op de T-Shirt verdeeld onder alle leden** (+/- 700) voor 3 jaar. Verplicht te dragen door onze trainers en competitiegymnasten (+/- 250) van en naar de trainingen, tijdens de trainingen, wedstrijden en alle evenementen. Contract van 3 jaar, jaarlijks of 3-jaarlijks te betalen.


Training Leden/Trainers: 
Uw logo op onze clubtraining voor 3 jaar. Verplicht te dragen door onze trainers en competitiegymnasten (+/- 250) van en naar de trainingen, tijdens de trainingen, wedstrijden en alle evenementen. Contract van 3 jaar, jaarlijks of 3-jaarlijks te betalen.


T-Shirt Medewerkers: 
Uw log op onze medewerkers T-Shirt (3 jaar). Gedragen door onze externe medewerkers en vrijwilligers op al onze evenementen. Contract van 3 jaar, jaarlijks of 3-jaarlijks te betalen.

 

* Evenementen: Klaasontbijt, Gymshow, Receptie, Clubkampioenschap, BBQ, Fuif, Gapersfeesten, Recre@TT- wedstrijd (om de twee jaar – +/- 2000 bezoekers uit Vlaanderen)

** Onze leden komen uit: Wervik, Geluwe, Kruiseke, Menen, Beselare, Dadizele, Komen, Komen-Waasten, Geluveld…